Sökområde Halmstad Halland Sverige

Akupunktur Halmstad

Akupunktur i Halmstad. Vill ni bli av med smärtan som inte vill försvinna? Kom då in till oss på CM Akupunktur och ta del av vår akupunktur behandling som stimulerar kroppen till läkning på en djup nivå. Våra akupunktörer har alla en medicinsk utbildning som garanterar att ni får hjälp ni behöver

Akupunktur Halmstad | CM Akupunktur

Välkommen till CM Akupunktur

Bland våra behandlingar hittar du

Akupunktur 

Akupunktur stimulerar kroppen till jämvikt i sina funktioner och att läka sig själv. Genom akupunktur nålarna stimuleras kroppen till läkning på en djup nivå. Nålarna placeras på akupunkturpunkter längs meridianerna genom vilka energin samlas och eventuella störningar i kroppen kan då balanseras. Varje punkt har sin speciella funktion och för att lösa obalanser i kroppen väljs olika punkter för nålarna vid behandling. Endast sterila engångsnålar används. Akupunktur är en bra behandling vid stress, hormonella obalanser, mag- och tarmbesvär, inflammationer bland annat.

Traditionell kinesisk massage 

Traditionell kinesisk massage är en behandlande och individuellt anpassad massage. som förebygger besvär och sjukdomar. Traditionell kinesisk massage- TuiNa – är en helhetsmassage som går på djupet och aktiverar kroppens meridiansystem och behandlar muskler och leder. När meridiansystemet aktiveras genom olika akupressurpunkter ökar flödet av livsenergin – Qi- och löser upp eventuella hinder som finns. Traditionell kinesisk massage är bra behandling vid axel- och ryggvärk, klämda nerver samt stress relaterade problem.

För mer information om våra behandlingar besök gärna vår hemsida


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information