Sökområde Halmstad Halland Sverige

Barnidrott Halmstad

Barnidrott i Halmstad. Vill ert barn pröva på en ny sport? Letar ni efter en barnidrott lokalt i Halmstad? Kom då in till oss på Halmstad Hammers Hockey Club, vi erbjuder ungdomar att pröva på vår hockeyskola där vi under lekfulla former lär barn att fungera tillsammans samt och att på samma gång lära dem ishockeyns grunder.

Barnidrott Halmstad | Halmstad Hammers Hockey Club

Välkommen till Halmstad Hammers Hockey Club

Tre Kronors Hockeyskola är Svenska Ishockeyförbundets verksamhet för alla barn.

Tre Kronors Hockeyskola går ut på att under lekfulla former lära barn fungera tillsammans samt att på samma gång lära dem ishockeyns grunder - skridskoåkning, klubbteknik och känsla för spelet. Glädje skall genomsyra verksamheten!

Tre Kronors Hockeyskolas mål är:

• Att skapa en förenande känsla kring ishockeyn för barn och deras föräldrar

• Att skapa en lekfull verksamhet där alla kan vara med efter sin förmåga

• Att alla som vill får vara med.

Tre Kronor Hockey School

Även om ni ”bara” ska prova på så är det krav på att alla barn ska vara registrerade innan man går på is. Registrering kan göras via hemsidan (rekommenderas) eller samma dag via dator som kommer finnas i anslutning till Ledarrummet "omkländningsrummet". Det kommer även finnas ledare på plats som kan hjälpa er med detta. 


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information