Sökområde Halmstad Halland Sverige

Butikslokal Halmstad

Butikslokal Halmstad - Letar ni efter en bra butikslokal i Halmstad? Vi hjälper dig att hitta rätt butikslokal! varmt välkommen att kontakta Kirsten Munck när ert företag har behov av en ny butikslokal i centrala Halmstad. Vi äger fastigheten Kirsten Munck 6.

Butikslokal Halmstad | Kirsten Munck - Tel. 035-18 70 20
Fastighet Kirsten Munck 6

Butikslokal Halmstad | Kirsten Munck - Tel. 035-18 70 20

Välkommen till Kirsten Munck

Vi kan erbjuda företag en butikslokal som ligger mitt i centrala Halmstad på korsningen på Storgatan och Klammerdammsgatan vid Stora Torg i Halmstad.

Vi äger Fastigheten Kirsten Munck 6 där vi kan erbjuda butikslokal som ni hittar på korsningen mellan Storgatan och Klammerdammsgatan med adressen Storgatan 24 i Halmstad som är ett kontorshus med flera plan och kontor som passar alla företag oavsett vad ni behöver för storlek på era lokaler. Vår fastighet var ursprungligen byggd på 1800 -talet, men har under åren blivit om- och tillbyggd. År 2008 - 2010 revs innandömet mot Hamngatan för att bygga en separat kontorsbyggnad i 5 våningar uppfördes.

Om ni är intresserad av en av våra butikslokaler i Halmstad tveka inte att skicka in en intresseanmälan på våran hemsida.

Fastighet Kirsten Munck 6
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information