Sökområde Halmstad Halland Sverige

Charkbrickor i Halmstad

Charkbrickor i Halmstad. Behöver du kött för din Charkbricka? Kontakta oss på Eldsberga Chark AB i Halmstad, Vi har ett stort sortiment av kött som passar alla smaker. Charkbricka är en bricka som består av olika typer av rökt kött och tillbehör.

Charkbrickor Halmstad | Eldsberga Chark AB

Välkommen till Eldsberga Chark AB

Företaget startades 1999 och har sedan dess haft en dröm och vision om att ta slovensk matkultur till Sverige. Söder om alperna har gastronomin förfinats under flera tusen år, här har klimatet och det varierade landskapet varit en fruktsam jordmån för mångfalden. Vi erbjuder unika smaker och produkter med hög kvalitet från kontinenten. Våra egentillverkade delikatesser är ett smakrikt sortiment av kött och korv som är bokspånsrökt på gammaldags svenskt vis.

För oss är god mat ett hantverk som grundar sig i hög kvalitet och en genuin känsla för både råvara och smak. Vi har lång erfarenhet av förädlingsprocessen och ser till att hög kvalitet hålls från början till slut.

för mer information om vårt kött besök vår hemsida

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information