Sökområde Halmstad Halland Sverige

Däckbyte Halmstad

Välkommen till Wilys Bil och Däck i Halmstad AB -bilservice i Halmstad. Allt när det gäller däck. SERVICE - REPARATIONER - DÄCK. Välkomna till oss på Pilefeltsgatan 54 i Halmstad

Däckbyte i Halmstad | Wilys Bil och Däck i Halmstad AB
Wilys Bil och Däck i Halmstad AB

Däckbyte i Halmstad | Wilys Bil och Däck i Halmstad AB

Wilys Bil och Däck i Halmstad AB

SERVICE - REPARATION - DÄCK

 

Service & Reparation

Vi hjälper dig med bilservice, felsökning och reparationer. Vi är måna om att underlätta för dig som bilägare och vill erbjuda våra kunder en bra upplevelse. Vi kan bl.a hjälpa till med: Reparation av AC, utbyte av automatväxellåda olja och filter, byte av kamrem och se över bilen inför besiktningen samt reparera och ombesiktiga bilen och mycket mer.

 

Däck & Hotell

Rätt verktyg och utrustning skapar goda förutsättningar för ett säkert däckbyte och bra resultat. Vi kontrollerar även att däcken inte har några sprickor och rätt mönster djup vid bytet, och meddelar om det är dags för nya däck. Rätt lufttryck är också viktigt för att undvika att däcken slits snabbare och försämrar bilens körkvalitet. Vi hjälper dig med förvaring av däcken så du enkelt kan besöka oss när det är dags för byte, vi ordnar bytet åt dig och förvarar däcken på samma plats.

 

Bilvård

En väl utförd, professionell rekonditionering ger inte bara bilen ett helt nytt utseende och känsla, utan ökar också bilens andrahandsvärde. Exteriör rekonditionering skyddar bilen mot rostangrepp och salter samt gör att du inte behöver tvätta den lika ofta, med en optimal finish och glans försvinner också många repor.

 

Underredsbehandling

En underredsbehandling skyddar mot rostangrepp. Detta borde vara en självklarhet i våra nordiska länder där tuffa temperaturväxlingar och väder kräver stora mängder salt på vägarna. Alla bilar behöver komppliteras med ett rostskyddande behandling förr eller senare. Vid en underredsbehandlig rengörs och skyddas de mest utsatta delarna. Exempel på detta är:bottenplatta, hjulhus och balkar.

 

Bromsservice

Bromsskivor som har slagit sig kan orsaka vibrationer och försämra körupplevelsen, detta kan åtgärdas utan att behöva byta ut bromsskivorna helt. Med hjälp av en ny svarvmaskin som vi har investerat nyligen, och kommer att ge bromsskivorna nytt liv.

 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR? RING OSS ELLER MEJLA OSS

Wilys bil & Däck
Pilefeltsgatan 54
305 50 Halmstad

Mob. 073-800 62 07

Tel. 035-212506

Mail: verkstad@wilysbil.se

Öppettider: Måndag - Fredag 08.00-17.00 • Lördagar 09.00-13.00

 

Wilys Bil och Däck i Halmstad AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information