Sökområde Halmstad Halland Sverige

Datorservice Halmstad

Datorservice i Halmstad. Är ni i behov av datorservice? Kontakta oss på CopydaxDatack. vi erbjuder datorservice till både företag och privat personer. Om ni behöver datorservice erbjuder hjälp via telefon, på distans eller i vår verkstad.

Datorservice Halmstad | CopydaxDatack AB

Välkommen till CopydaxDatack

Vi hjälper företag, organisationer och privatpersoner med allt ifrån försäljning och service av enskilda produkter till kompletta IT-lösningar. 
Copydax AB startade 1982 med försäljning och service av kontorsmaskiner. 1986 påbörjades arbetet med datorer och nätverk. 

IT-Lösningar 
Detta kan innebära allt ifrån att vi hjälper till vid behov till att vi tar ansvar för hela IT-miljön, jobbar proaktivt för att förebygga problem och medverkar till effektivisering.

Kontorsmaskiner
Vi servar de flesta varumärken men är auktoriserad återförsäljare och servicepartner för Konica Minolta och OKI. På dessa märken erbjuder vi serviceavtal med högsta tänkbara service

För mer information om våra tjänster besök vår hemsida

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information