Sökområde Halmstad Halland Sverige

Egenkontroll Halmstad

Egenkontroll i Halmstad. Vill ni vara säkra på att ert företag är så miljövänligt som möjligt? Kontakta då oss på Livsmedelskonsulten i Halland. Vi hjälper företag med egenkontrollen. Som innebär att du som verksamhetsutövare regelbundet ska kontrollera verksamheten och dess påverkan på miljön.

Egenkontroll Halmstad | Livsmedelskonsulten i Halland

Välkommen till Livsmedelskonsulten i Halland

Vårt mål är att underlätta din vardag som livsmedelsföretagare och vi är lösningen på alla dina utmaningar. Vi ger dig alltid det lilla extra i form av råd för att minska din energiförbrukning och ditt matsvinn.

Representerar du en verksamhet i den offentliga sektorn eller en annan verksamhet som söker upphandlingsmöjligheter med en expert inom livsmedelsbranschen? Vi ger dig expertråd och kompetensförsörjning som du kan lita på!

För att vi som företag ska bidra med det vi kan för att göra världen till en bättre plats har vi tagit fram några rutiner som är kopplade direkt till våra styrande dokument.?

Materiella inköp

Alla materiella ting som vi köper in ska på något sätt, i den uträckning som finns på marknaden, vara tillverkade ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi har exempelvis köpt in skyddskläder tillverkade av återvunna textilier.?

Konferenser/Utbildningar

Vid de konferenser och utbildningar som vi håller i fullt ut erbjuder vi mat av vegetarisk karaktär från lokala producenter i första hand. ?

Pappershantering

Vi utför all vår administration digitalt och skickar alla våra dokument till kunden via digitala medier. Vi erbjuder oss endast att skriva ut materialet vi ska skicka till kunder om de inte har möjlighet att ta emot det via våra digitala medier.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information