Sökområde Halmstad Halland Sverige

Ekonomisk förvaltning i Halmstad

Ekonomisk förvaltning i Halmstad. Behöver ni hjälp med ekonomisk förvaltning? kontakta då oss på C&E Fastighetsförvaltning AB. Vi hjälper dig som är i behov av ekonomisk förvaltning samt eller som är i behov av konsultation kring andra fastighetsrelaterade frågor.

Ekonomisk förvaltning Halmstad | C&E Fastighetsförvaltning AB

Välkommen till C&E Fastighetsförvaltning AB

C&E Fastighetsförvaltning är ett nystartat förvaltningsbolag som vänder sig till fastighetsägare som vill ha hjälp med  ekonomisk förvaltning. Vårt fokus ligger på kunden och på att förvalta efter kundens plånbok och i samråd med kunden.

Både ägare och medarbetare har mångårig erfarenhet inom ekonomisk förvaltning av kommersiella fastigheter, hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar.


Genom en aktiv och kvalitativ förvaltning skapar vi fastigheter med bästa boendemiljön för hyresgästerna, ökar värdet på fastigheten och ger dig som fastighetsägare god ekonomisk avkastning.


Med rätt åtgärder för just din fastighet med fokus på långsiktighet och hållbarhet kan vi minska såväl framtida underhållsbehov som fastigheternas driftkostnader. Det ger dig som fastighetsägare en god ekonomisk avkastning samtidigt som det generar ett ökat värde på din fastighet och bättre boendemiljö för hyresgästerna.
 På så vis hittar vi lösningar för att minska både fastigheternas driftkostnader och framtida underhållsbehov vilket förbättrar fastigheternas livslängd och värde.

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information