Sökområde Halmstad Halland Sverige

Elinstallation Halmstad

Välkommen till Bravida Prenad AB - din lokala elinstallatör i Halmstad. El/tele/data för alla behov. Det mesta i vårt samhälle är totalt beroende av el. Därför att det absolut nödvändigt med toppklassig installation och service av stora och små elsystem, en förutsätning driftsäkerhet och stabilitet.

Elinstallation Halmstad | Bravida Prenad AB

Bravida Prenad AB

El/tele/data för alla behov

Det mesta i vårt samhälle är totalt beroende av el. Därför är det absolut nödvändigt med toppklassig installation och service av stora och små elsystem, en förutsättningfördriftsäkerhet och stabilitet.

Prenad har lång och gedigen erfarenhet av elinstallationer och elservice – från den vanliga vägguttaget till komplexa system i bostäder, kontor, industrier och små och stora anläggningar.

Tele- och datakommunikation ingår självklart också i vår kompetens.

Energieffektiva lösningar, säker drift och smidig lättillgänglig service är våra stöttepelare. Vi projekterar, designar, installerar och underhåller allt från smått till stort.

Det gäller allmänna el- och tele/datainstallationer likaväl som process, automation och kraft. Förebyggande service med elkontroll, termografering och mycket annat inom elservice ger våra kunder säkerhet i vardagen.

Prenad ger högsta kvalitet oavsett uppdragets omfattning. Den lokala anknytningen via våra 14 kontor i Skåne, Halmstad och Karlstad ger kunden extra trygghet.

Prenad finns alltid nära. Och vi kan våra saker.

Rörkullsvägen 4C
302 41 Halmstad
Tel: 035-16 18 30
Mail: johan.gustafsson@prenad.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information