Sökområde Halmstad Halland Sverige

Enskilt avlopp i Halmstad

Behöver du hjälp med att installera enskilt avlopp? Vi på M Pettersson Entreprenad AB är auktoriserade anläggare av enskilda avlopp och finns med på Miljö- och Hälsoskyddsnämndens lista över godkända entreprenörer. Vi hjälper dig med ditt enskilda avlopp i Halmstad.

Enskilt avlopp i Halmstad - M Pettersson Entreprenad AB
M Pettersson Entreprenad AB

Enskilt avlopp i Halmstad - M Pettersson Entreprenad AB

Enskilt avlopp i Halmstad - Välkommen till M Pettersson Entreprenad AB


Enskilda avlopp 

När det gäller enskilda avlopp & minireningsverk, så kan vi bistå med allt från projektering till färdig produkt. Beroende av fabrikat sker reningen genom biologiska, fysiska och kemiska processer. För att veta vad just du behöver för fabrikat & lösning så utgår vi ifrån din fastighet & mark. Vi tittar på markförhållanden och grundvattennivåer. Nedan kan du läsa lite om Ecotech, som är vår leverantör av minireningsverk.

Vi på M Pettersson Entreprenad AB är auktoriserade anläggare av enskilda avlopp och finns med på Miljö- och Hälsoskyddsnämndens lista över godkända entreprenörer. Vi kan hjälpa dig med att fylla i din anmälan/ansökan till kommunen.

Här kan du söka efter godkända entreprenörer.

Miljö & Hälsoskyddskontoret informerar om Enskilda avlopp.

Ecotech – Ecobox small S1. 

Är ett biologiskt reningsverk och har alltså inga fällningskemikalier. Det har ett inbyggt steg för efterbehandling där fosfor och bakterierening sker. fosforfällan varar i 2,5-3 år vid fullbelastning, dvs 5 personer permanentboende.

Om inte kommunen har återföringssystem för fosfor sköter vår leverantör detta där fosfor återförs till jordbruket. Verket är alltså helt kretsloppsanpassat. 

Besök Ecotechs hemsida för mer info!

 

Kontakt - Tveka inte att ta kontakt med oss!

M Pettersson Entreprenad AB

Mattias Pettersson
Tel: 070-566 71 58 
Mail: mpservice@telia.com

Adress: Årnarp Lövedal 500, 305 94 Halmstad

Hemsidawww.mpetterssonentreprenad.se

M Pettersson Entreprenad AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information