Sökområde Halmstad Halland Sverige

Fastighetsförvaltning i Halmstad

Fastighetsförvaltning i Halmstad. Letar ni efter en fastighetsförvaltare i Halmstad. Kom då in till oss på C&E Fastighetsförvaltning AB. Vänd dig till oss om ni vill ha hjälp med fastighetsförvaltning eller som är i behov av konsultation kring fastighetsrelaterade frågor.

Fastighetsförvaltning Halmstad | C&E Fastighetsförvaltning AB

Välkommen till C&E Fastighetsförvaltning AB

Vi på C&E Fastighetsförvaltning är ett nystartat förvaltningsbolag som vänder sig till fastighetsägare som letar efter hjälp med teknisk- och/eller fastighetsförvaltning eller som är i behov av konsultation kring andra fastighetsrelaterade frågor, så som hantering av myndighetskrav, projektledning, m.m.

Både ägare och medarbetare har mångårig erfarenhet inom teknisk förvaltning av kommersiella fastigheter, hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar.

Viktiga faktorer för oss i vårt arbete är att de fastigheter vi förvaltar ger ett välvårdat intryck, ett resultat av god skötselnivå, att alla myndighetskrav som åligger dig som fastighetsägare att hantera uppfylls, att de som bor och verkar i fastigheten ska trivas och känna sig hemma.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information