Sökområde Halmstad Halland Sverige

Fönsterputs Halmstad

Dags att putsa fönster? Kontakta T.M.Larssons Alltjänst i Halmstad för fönsterputsning ! Vi erbjuder fönsterputsning. Vi erbjuder även: Trädgårdshjälp, Städhjälp, Hemtjänst & omsorg, Målning, Mindre byggprojekt & reparationer m.m. Kontakta T.M.Larssons Alltjänst för kostnadsfri offert redan idag!

Fönsterputs Halmstad | T.M.Larssons Alltjänst

Välkommen till T.M.Larssons Alltjänst

Trädgårdshjälp, Städhjälp, Fönsterputs, Hemtjänst & omsorg, Målning, Mindre byggprojekt & reparationer m.m

Fönsterputs

Rena fönster ökar trivseln både hemma och på arbetet!

Gäster eller högtid?
Vill du ha extra fina fönster inför semestern, vid påsk, midsommar, advent eller jul? Vi är det glasklara valet när det gäller ett skinande resultat!

Dags att flytta?
När det är dags för flytt så är det extra viktigt att fönsterna är rena! Kontakta oss så putsar vi dem åt dig, vi ser till att arbetet blir korrekt utfört och du har en sak mindre att oroa dig för i flytten.

Att tänka på

Förberedelser
Om du har möjlighet att ta bort krukor/gardiner/prydnader och annat som kan vara i vägen när vi ska arbeta så ser vi gärna att du gör det eftersom att det underlättar och gör att arbetet går snabbare. Men oroa dig inte, har du inte möjlighet att plocka undan så gör vi det när vi kommer.

Information
Vi behöver veta många fönster du vill ha putsade, ungefär hur stora de, om de är vändbara samt hur många glas fönstren har. Informera oss gärna om något fönster är svårt att komma åt så att vi kan ha det i åtanke.

Vi utför arbeten på uppdrag av privatpersoner, fastighetsägare och andra bolag.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert! 
Tel. 0760-21 28 68
E-post. info@larssonsalltjanst.se
Hemsida. www.larssonsalltjanst.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information