Sökområde Halmstad Halland Sverige

Företagshälsovård Halmstad

Företagshälsovård i Halmstad. Vill ni vara säkra på att era anställda är friska? Kontakta oss på Saluta, vi erbjuder företag hälsovård som anpassas utifrån era önskemål. Våra hälsokontroller utförs av erfarna företagsläkare, sköterskor, fysioterapeuter, rehab- och massageterapeuter.

Företagshälsovård Halmstad | Saluta

Välkommen till Saluta

Tjänster vi kan erbjuda företag innefattar

ARBETSMILJÖ

Företag som har arbetsgivaransvar måste förhålla sig till lagar och föreskrifter gällande verksamhetens fysiska, organisatoriska och sociala arbetsmiljö. Saluta hjälper företag att integrera arbetsmiljöarbetet som en naturlig del i sin dagliga verksamhet. Vi erbjuder även utbildningar och kurser inom t.ex: Ergonomi, Hjärt- och lungräddning, BAM, (Bättre Arbets Miljö), SAM (Systematiskt arbetsmiljöarbete), Heta arbeten mm.

REHABILITERING

Våra insatser vid rehabilitering bygger även här på forskning och evidens. Här kan du som kund känna dig trygg och bekväm med att ett kompetent team står till Ert förfogande

  • Kartläggning
  • Rehabiliterings utredning
  • Arbetsförmågebedömning
  • Fysioterapi
  • Ergonomi

HÄLSOUNDERSÖKNING

Hälsoundersökningarna anpassas utifrån era branschspecifika lagkrav och önskemål. 
Allt från enklare blodprover till mer omfattande provtagningar, konditionstester, funktionella fysiska bedömningar, kroppsmätningar, motiverande hälsosamtal mm kan erbjudas i hälsoundersökningen.
Hälsokontrollerna utförs av erfarna företagsläkare, sköterskor, fysioterapeuter, rehab- och massageterapeuter

ORGANISATION

Organisationsförändring kan vara svårt och påverkar ofta medarbetarna i prestation och välmående. Beroende på syftet med förändringsarbetet och de utmaningar som uppstår i processen riktar vi anpassade insatser och tjänster till företaget.

Exempel på insatser kan vara kartläggning av nuläget, medarbetarundersökningar, föreläsningar, arbetsrätt såsom ledarskapsutveckling och konflikthantering

För mer information besök vår hemsida eller vår linkedin:
https://se.linkedin.com/in/camilla-larsson-874a181


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information