Sökområde Halmstad Halland Sverige

Företagsstädning i Halmstad

Företagsstädning i Halmstad. Är ert företag i behov av städservice? Kontakta då oss på Tjing Bemanning. Vi erbjuder löpande företagsstädning i abonnemangsform. Genom att teckna dig för ett abonnemang blir logistiken och planeringen enklare för ert företag.

Företagsstädning Halmstad | Tjing Bemanning

Välkommen till Tjing Bemanning

Ditt bemanningsföretag i Halmstad

Tjing Bemanning hjälper dig som kund med enskilda uppdrag eller löpande bemanningstjänster inom främst logistik, lager och facility management. Vi är väldigt engagerade i Halmstads idrotts- och föreningsliv och ser varje uppdrag som en ny match som vi vill vinna. Välkomna att bli en del av vårt lag!

Vissa kallar det ”enkla tjänster” och för det som vi jobbar med krävs inte fyra år på Handelshögskolan. 
Det som däremot krävs är en stark vilja, kämpaglöd, lagsammanhållning och hårt arbete. Precis som i vilket idrottslag som helst. 
Vi brinner för att lösa de uppgifter som ni inte vill, orkar eller hinner. Det är vår spetskompetens.

Om oss

Vi som har startat Tjing Bemanning är alla uppvuxna i föreningslivet och inom elitidrotten, antingen som spelare eller ledare. Tjing hjälper dig som kund med enskilda uppdrag eller löpande bemanningstjänster. Vi ser varje uppdrag som en ny match som vi alltid vill vinna! 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information