Sökområde Halmstad Halland Sverige

Förlossningsförberedelser Halmstad

Förlossningsförberedelser i Halmstad. Behöver ni hjälp med förberedelserna inför förlossningen? Kontakta då oss på SamaMama. Vi hjälper kvinnor med förbereda sig inför förlossningen samt mammaträning efter förlossningen samt vattengymnastik och förlossningsförberedelse en kurs för gravida

Förlossningsförberedelser Halmstad | SamaMama

Välkommen till SamaMama

Magplasket - Vattengymnastik för gravida. 

Under 8 veckor, 1 gång/vecka får du vattenträning, andning, avslappning och olika förlossningsteman presenterade. Varje pass har ca 30 minuter vattenträning och 30 minuter avslappning.

Varför är vattengymnastik den perfekta träningsformen för dig som är gravid?

bra pulsträning
skön smidighetsträning
mild och skonsam
passar dig med besvär från rygg och fogar
Magplaskets vattengymnastik och förlossningsförberedelse – en kurs för gravida som har allt.
I det härliga vattnet upplever du en lätthet som du inte trodde var möjlig och efter träningen lägger sig ett underbart lugn över poolen och ljuset släcks ned för den rogivande avslappningsstunden. Underbara avslappningsövningar varvas med profylaxandning, målbilder, tips och trix av barnmorskan. I den varma & sköna poolen (33-34 grader) blir det naturligt för dig och mamma-gruppen att tillsammans med kursledaren, som är barnmorska, börja drömma och förbereda dig inför förlossningen.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information