Sökområde Halmstad Halland Sverige

Fransförlängning Halmstad

Studio Floris - Fransförlängning i Halmstad. Är du intresserad av att förlänga dina fransar? Välkommen till oss för professionell fransförlängning! Vi på Studio Floris erbjuder olika slags fransförlängningar, så som: Singelfransar, Volymfransar & Lash Lift. Kontakta oss på Studio Floris i Oskarström / Halmstad!

Fransförlängning Halmstad | Studio Floris

Välkomna till Studio Floris!
- en liten mysig salong i Oskarström.
Här blir du ompysslad och väl omhändertagen, vi har 100 % fokus på dig som kund!

Singelfransar
I denna behandling applicerar vi 1 lösfrans på en av kundens egen frans. Vi försöker alltid att sätta på alla kundens fransar så att hållbarheten blir så bra som möjligt. Fransförlängning / Singelfransar- ett nytt set tar ca 2-3 timmar. Räkna alltid med 30 min extra vid ett nytt set då vi även beräknar konsultation, skötselråd, betalning och bokning till återbesök.
Vi rekommenderar ett återbesök efter 3-4 veckor.

Volymfransar
I denna skönhetsbehandling applicerar vi 2-5 st lösfransar på en av kundens egna frans. Vi försöker alltid att sätta på alla kundens fransar så att hållbarheten blir så bra som möjligt. 
Med ett volymset kan man få ett väldigt naturligt utseende och mer fyllighet, beroende på kundens önskemål och kvalitén på den egna fransen.

Fransförlängning / Volymfransar ett nytt set tar ca 3 timmar. Räkna alltid med 30 min extra vid ett nytt set då vi även beräknar konsultation, skötselråd, betalning och bokning till återbesök. Vi rekommenderar ett återbesök efter 3-4 veckor.

Lash Lift
När ska man göra ett Lash Lift?
Det finns en mängd av olika tillfällen där Lash-lift är en utmärkt behandling. Det kan vara så enkelt som att du känner att dina fransar är för raka och färglösa. Behandlingen passar också för dig som inte vill lägga så mycket tid på sminkning men ändå vill ha ett piggt och fräscht utseende.

OBS! Om ni har linser så måste ni ta ut dem vid behandling.

Klicka här & boka tid!

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information