Sökområde Halmstad Halland Sverige

Gårdsbutik Halmstad

Gårdsbutik i Halmstad. Letar ni efter mat som är närproducerat? Kom då in till oss på Lya Gård 101 din lokala gårdsbutik. På vår gårdsbutik hittar ni flera matprodukter så som ägg, olika sorters av frukt och bär, grönsaker men även blommor. Allt vi säljer på gårdsbutiken har vi själva producerat

Gårdsbutik Halmstad | Lya Gård 101 - din lokala gårdsbutik

Välkommen till Lya Gård 101

I vår gårdsbutik hittar ni en mängd olika produkter från vår gård och från våra medlemmar i Slättåkra Närproducerat, Kyrkbygård, Andreas Måttgård och Hagarnas Mejeri. Vi har brett utbud av ägg, grönsaker, ost, blommor, kött, och en del tillagade produkter från gården, helt efter säsong. Följ oss på instagram för att se dagliga uppdateringar.

Slättåkra Närproducerat är ett partnerskap mellan flera närliggande producenter med gemensamma värderingar - uppmuntra lokal livsmedelskonsumtion, spendera pengar på mat i lokalekonomin, skapa gemenskap i närområdet, minska koldioxidutsläppen och har en övergripande positiv miljöpåverkan. Produkter från våra medlemmar finns att köpa i vår Gårdsbutik.

Vi vill kunna erbjuda färska, näringsrika produkter och återuppliva glömda mattraditioner.

Varmt välkommen till  Lya Gård 101 - din lokala gårdsbutik!


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information