Sökområde Halmstad Halland Sverige

Gourmet Halmstad

Gourmet i Halmstad. Letar ni efter en ordentligt gourmet ost? Besök då oss på Kvibille ost. Vi har ett stort sortiment av ostar. Vi erbjuder även ostprovning av våra gourmet ost som du kan köpa hem eller till någon du tycker om. Äntligen kan du beställa riktigt goda ostar till dörren!

Gourmet Halmstad | Kvibille Ost

Välkommen till Kvibille Ost

Kvibille ost är en sajt för ostnjutare av ostnjutare. Här hittar du allt du behöver veta om specialost för att ta din upplevelse till nästa nivå; goda recept, spännande pairings, smarta tips och trendspaning från ostens värld såväl som på inspirerande bloggar och bra vintips. Allt det hittar du här.

Ost för njutning

Våra fina och smakrika ostar från Castello har en historia som sträcker sig tillbaka till 1893. Vi är stolta över vår genuina hantverkstradition som lever vidare än idag, mer än hundra år senare. Ostarna är inte bara perfekta att avnjuta till dessert de är dessutom utmärkta att använda i matlagningen för en lyxigare känsla. Alla våra ostar är unika och var och en kan hitta sin egen favorit – smaka, känn efter och njut!

Läs mer om varumärkena på vår hemsida.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information