Sökområde Halmstad Halland Sverige

Gravidyoga Halmstad

Gravidyoga i Halmstad. Vill du pröva på gravidyoga? Kontakta då oss på SamaMama. Gravidyoga ger styrka och smidighet såväl som ett öka välbefinnande under graviditeten, både för den gravida kvinnan och för barnet. Det är träning som är anpassad för gravida där fokus ligger på kvinnan och barnet.

Gravidyoga Halmstad | SamaMama

Välkommen till SamaMama

Till dig som vill stärka din kropp efter graviditet och förlossning, oavsett hur lång tid det gått. vi fokuserar på inre magmusklerna, bäckenbotten och de muskler som vi behöver träna när vi har ett eller flera barn att ta hand om. anpassa er och ert barns kläder efter väder.
Ta med ditt barn, barnvagn och vattenflaska.

Vår gravidyoga ger dig styrka och smidighet såväl som ett öka ert välbefinnande under graviditeten, både för den dig och för ert barn. Det är en träning som är anpassad för gravida där fokus ligger på kvinnan och barnet. Gravidyoga ger en god förberedelse för både kroppen och sinnet inför förlossningen

Likväl som det är viktigt att vara aktiv under en graviditet är det även viktigt att kunna vara stilla.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information