Sökområde Halmstad Halland Sverige

Hudvårdsutbildning i Halmstad

Hudvårdsutbildning i Halmstad. Vill du lära dig mer om hudvård? Hos Swedcag erbjuder vi en utbildning i hudvård där du får prova produkter som du kommer att älska. Vår hudvårdsutbildning är ett tillfälle för dig att koppla av och skämma bort dig själv en stund.

Hudvårdsutbildning Halmstad | SWEDCAG HB

Välkommen in till Swedcag HB

Vi på Swedcag HB är en fristående hudvårdskonsult. VI arbetar med Mary-Kay produkter och använder dessa produkter i vår utbildning. Vi gör endast hembesök.

När du går en utbildning hos oss erbjuder vi att du kommer få erbjudande om en uppföljande personlig konsultation där ni tillsammans provar ut den makeup som passar dig allra bäst!

DIN STUND

Hudvårdsklassen är tänkt att vara ett tillfälle för dig att slappna av och skämma bort dig en stund. Självklart finns det inget köptvång i och med att du tackar ja.

PROVA PRODUKTER

Under hudvårdsklassen får du prova Mary Kay-produkter under avslappnade och trevlig former samtidigt som vi berättar om företaget, produkterna och vikten av en god hudvårdsrutin. 

för mer information om vår utbildning besök gärna vår hemsida.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information