Sökområde Halmstad Halland Sverige

Hundtillbehör i Halmstad

Hundtillbehör i Halmstad. Letar du efter hundtillbehör i Halmstad? Vänd dig då till oss på Dogz AB. Vi har ett stort utbud av tillbehör för alla hundar och raser. Vi har ett brett sortiment av hundtillbehör med hög kvalitet och snygg design från flera olika märken.

Hundtillbehör Halmstad | Dogz AB

Välkommen till Dogz

Dogz är butiken med det senaste inom hundartiklar och tillbehör för dig och din hund. 

I vårt sortiment finner du användbara produkter med hög kvalitet och snygg design. Vi saluför kända varumärken som Hurtta, Hunter, Kong, Bistos, Svenska Djurapoteket med flera. I vår webshop hittar du ett urval av våra produkter.

I butiken säljer vi ett flertal olika kvalitetsfoder, färskfoder, svenska torkade naturtugg, frysta märgben och mycket mera. Vi är väldigt noga med vart vårt foder, godis och tuggben kommer ifrån och även hur det produceras. Vi väljer endast det bästa till våra fyrfotade vänner!

Vi hjälper gärna till med tips och råd om foder, skötsel eller att prova ut halsband, sele & kläder, samt träningsprodukter. Vi har alltid "drop-in" på kloklippning.

för mer information om våra produkter besök gärna vår hemsida


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information