Sökområde Halmstad Halland Sverige

IT-konsult i Halmstad

IT-konsult i Halmstad. Behöver ert företag hjälp med it? Kontakta då oss på Bmore IT. Våra IT konsulter har lång erfarenhet med att hjälpa företag med IT-tjänster, IT-produkter och IT-funktion. Vi erbjuder även rullande hjälp med IT så att ert företag alltid kan kontakta oss när det behövs

IT-konsult Halmstad | Bmore It

Välkommen till Bmore It

Konsultuppdrag

För många av våra kunder är vi en strategisk resurs som ser till att hela eller delar av IT-miljön fungerar på bästa sätt. Tillsammans levererar vi kompetens inom ett brett område – från klient till serversystem – med nätverk och kommunikation, backup mm. Vi integrerar med Cloudbaserade system och lösningar, genomför migreringsprojekt och massor med andra uppdrag som har med IT att göra. Testa oss gärna i ditt nästa projekt, vare sig du behöver kompetens eller resursförstärkning.

Servicedesk

Vår servicedesk är bemannad under kontorstid och för dig som är kund till oss finns det alltid någon som kan hjälpa dig i korta, snabba ärenden. Till servicedesk kan du också maila in ärenden som du vill ha hjälp med och som kanske inte är så bråttom. Servicedesk är en utmärkt tjänst för alla klientbaserade ärenden som går att åtgärda på distans, det är också naturligt att låta servicedesk hantera administrativa uppgifter som att registrera konton och rättigheter mm. Kanske är servicedesk en idealisk funktion för att avlasta dig och ditt företag?

Avtalstjänster

Låt oss hantera alla dina cloudavtal i vår servicedesk. Då kommer du med automatik få en överenskommen rutin för säkerhetsfrågor som lösenordshantering, administrationsrättigheter mm.

För mer information besök gärna vår hemsida eller vår Linkedin  https://www.linkedin.com/company/bmoreit


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information