Sökområde Halmstad Halland Sverige

Juristbyrå Halmstad

Söker du jurist i Halmstad? Välkommen till Stella Human Juridik! Din lokala juristbyrå i Halmstad. När Du som privatperson eller företagare i Halmstad med omnejd behöver hjälp med juridik under livets resa eller Ditt företags utveckling.

Juristbyrå Halmstad | Human Juridik i Halmstad AB
Human Juridik i Halmstad AB

Juristbyrå Halmstad | Human Juridik i Halmstad AB

Söker du jurist i Halmstad?

Välkommen till Stella Human Juridik!

När Du som privatperson eller företagare i Halmstad med omnejd behöver hjälp med juridik under livets resa eller Ditt företags utveckling.

Vårt sätt att arbeta är förebyggande och personligt. Vi söker konstruktiva lösningar både vid konflikter och vid upprättande av rättsliga dokument som samboavtal, äktenskapsförord, testamenten, aktieägaravtal, kompanjonavtal, framtidsfullmakter osv. Du (och Din kompanjon, partner, sambo eller make) kan med fördel anlita oss om Ni vill upprätta dokument med justa samförståndslösningar som gynnar Era personliga relationer. Målet är att våra kunder med vår juristhjälp ur ett rättsligt och mänskligt perspektiv ska hamna så nära som möjligt det resultat man önskar uppnå.

Karl XI:s väg 33, 302 94 HALMSTAD

Telefon 

0733-43 46 03

Vi svarar direkt när det finns möjlighet. Om vi inte svarar direkt, går det bra att tala in ett meddelande på telefonsvararen eller att maila oss, så ringer vi upp Dig istället.

Besök: Enligt överenskommelse

E-post

stella@humanjuridik.se camilla.walander@humanjuridik.se

Human Juridik i Halmstad AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information