Sökområde Halmstad Halland Sverige

Kiropraktor i Halmstad

Kiropraktor i Halmstad - Ahn Kiropraktorerna AB. Söker du en kiropraktor? Kontakta Ahn Kiropraktorerna i Halmstad! Vi som arbetar på Ahn Kiropraktorerna jobbar med att förbättra, återställa kroppens funktion & är legitimerade kiropraktorer. Boka tid hos din kiropraktor i Halmstad redan idag!

Kiropraktor Halmstad | Ahn Kiropraktorerna AB

AHN KIROPRAKTORERNA
DIN LOKALA KIROPRAKTOR I HALMSTAD

VI ÄR SPECIALISERADE PÅ KIROPRAKTIK, MJUKDELSBEHANDLING OCH STÖTVÅGSBEHANDLING


BEHANDLINGAR INOM KIROPRAKTIK
Våra kiropraktorer jobbar med att förbättra och återställa kroppens funktion genom undersökning, behandling och en kiropraktisk justering, oftast brukar den vara förknippad med ett lite ”knak”.


STÖTVÅG / MJUKDELSBEHANDLING
I vissa fall kan massage, streching och så kallad triggerpunktbehandling vara mer effektivt än att knäcka. En lokal muskelspänning känns som en knuta eller ett band och kan orsaka mycket smärta från mjukdelar.


VÅRA MEDARBETARE
Vi som arbetar på AHN Kiropraktorerna är legitimerade kiropraktorer med lång erfarenhet av att hjälpa patienter med en rad olika symtom. 

VANLIGA SYMTOM HOS DIG SOM SÖKER
Strålande smärta upp mot huvudet, spänningshuvudvärk eller smärta ner i benen kan komma från triggerpunkter som behöver behandlas. Andra symtom kan vara nackspärr, huvudvärk, ischias, tennisarm eller musarmbåge. Många som söker har ont i nacke, axlar och ryggen eller utstrålande smärta i armar och ben. Vi hjälper till att hitta orsaken och behandlar dig.


LÄS MER OM VÅRA BEHANDLINGAR & BOKA TID PÅ VÅR HEMSIDA


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information