Sökområde Halmstad Halland Sverige

Kommersiella fastigheter i Halmstad

Kommersiella fastigheter i Halmstad. Är ni i behov av kommersiella fastighet? Kontakta då oss på Larssons Fastighetsförmedling AB. Vi har flera olika lediga lokaler som passar dem flesta företagen. Det är självklart att er kommersiella fastighet ska exponeras och marknadsföras effektivt.

Kommersiella fastigheter Halmstad | Larssons Fastighetsförmedling AB

Välkommen till Larssons Fastighetsförmedling AB

Larssons Fastighetsförmedling, kvalitetsmäklare i över 50 år, har framgångsrikt förmedlat tusentals bostäder i Halmstad med omnejd. 

ERA är en av Europas ledande mäklarkedjor inom teknik, utbildning och kundvård. Nöjda kunder är en förutsättning för att växa. Tillsammans med en stark lokal närvaro, global erfarenhet och en personlig mäklartjänst har ERA blivit en av de största och snabbast växande mäklarkedjorna i världen med över 33 000 fastighetsmäklare i 35 länder. Storleken är ingen slump. Vårt arbetssätt ger resultat!
Vi är fastighetsmäklare som alltid vill bli
bättre. Bättre än igår, bättre än andra.
Vi är lyssnare, entreprenörer, lagspelare. Vi ger beröm, vi lyssnar till kritik och vi
delar med oss av vår kunskap. Vi tar ansvar för att lösa saker innan de
blir problem. Vi hyllar kundrelationer, vi håller löften. Vi lever med möjligheten att allt är möjligt. För vårt jobb är någon annans hem.

För mer information om våra lokaler besök gärna vår hemsida

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information