Sökområde Halmstad Halland Sverige

Konferens Halmstad

Konferens i Halmstad. Behöver ni hjälp med att anordna konferens? Kontakta då oss på Föreningen Halmstads Soldathem. Vi hjälper både privatpersoner och företag att skapa den perfekta konferensen. Vår värdegrund är att vi arbetar utifrån den enskilda människans behov och livssituation.

Konferens Halmstad | Föreningen Halmstads Soldathem
Föreningen Halmstads Soldathem

Konferens Halmstad | Föreningen Halmstads Soldathem

Välkommen till Föreningen Halmstads Soldathem

Soldathemmet har ett stort och trevligt konferensrum för uthyrning. Vi har även tillgång till bra festlokal med stor parkering och tät lokaltrafikförbindelse. För närmare information kontakta oss på telefon. All uthyrning kvällstid kräver att soldathemmets egen personal finns på plats.

Vår verksamhet
Halmstad Soldathem har ett gott samarbete med hela Halmstad Garnison. I vårt nätverk ingår även Halmstad kommun, bl.a. POSOM (psykosocialt omhändertagande). Vid kris och/eller katastrof ska vi bidra med våra lokaler. Även Garnisonspastor och Svenska kyrkan finns med i Soldathemmets dagliga arbete.

Soldathemmets uppdrag är att på ekumenisk grund och frivillig grund bedriva en verksamhet med mål att skapa en god miljö åt rekryterna på deras fritid samt stödja anhöriga och familjer till soldater i utlandstjänst. Även stöd till veteraner och dess anhöriga.

Vår värdegrund är att vi arbetar utifrån den enskilda människans behov och livssituation. Vi vill att de som kommer till Soldathemmet skall uppfatta trygghet, värme och respekt då vi skapar en atmosfär genom gemenskap och framtidstro.


Föreningen Halmstads Soldathem
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information