Sökområde Halmstad Halland Sverige

Konstnär Halmstad

Konstnär i Halmstad. Som konstnär har måleri för mig alltid handlat om färg och naturen. Att impressionisterna influerat mig kan man se i mina målningar och när någon ber mig beskriva mitt måleri brukar jag säga att det är någon slags pixlad realism med inspiration från impressionismen.

Konstnär Halmstad | Josef Petersson

Josef Petersson

Om ni vill besöka min konst ataljé så ring eller maila gärna mig innan och boka en tid.

När jag började måla var mitt mål att få det se så realistiskt ut som möjligt. Timme efter timme av färgblandande och experimenterande har gjort att mitt måleri förvandlats till ett färgglatt pussel av rutor som skapar motivet och det känns som jag nästan skulpterar fram mina målningar.

Motiven jag målar har hittills mest varit naturvyer men jag gillar att testa och se vad jag kan göra med mina rutor, speciellt att få till runda och mjuka former. Ibland vill jag utmana åskådaren genom att förenkla motivet men jag gillar även att försöka få fram känslan av ett visst föremål t ex som i mina biljardmålningar. 

Om ni är intresserad av att köpa eller beställa någon av mina tavlor besök gärna min hemsida.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information