Sökområde Halmstad Halland Sverige

Kontorsstädning i Halmstad

Kontorsstädning i Halmstad. Behöver ni nån som städar ert kontor? Kontakta då oss på Dalab? Vi utför professionell kontorsstädning i Halmstad med omnejd. Vi strävar alltid att erbjuda våra kunder en hög städkvalitet till ett bra pris. När ni behöver ert kontor städat tveka inte att kontakta oss.

Kontorsstädning Halmstad | Dalab

Välkommen till Dalab

Idag är det vanligt att anlita kontorsstädning för att få mer tid och energi verksamheten och förbättra arbetsklimatet.

Vi på Dalab utför professionell kontorsstädning i Halmstad med omnejd.

Nöjd-kund-garanti:

Vi ser till att ni är nöjda med kontorsstädningen. Skulle vi av någon anledning missa något kommer vi självklart tillbaka och rättar till detta. 

Vi gör ett besök hos företag som är intresserade av kontorsstädning för att se vilket behov som finns och för att uppskatta tidsåtgången. Därefter genomförs en provstädning för att kunna ge ett slutgiltigt pris i en offert. Utan provstädning kan endast en uppskattning erbjudas.

Vi är vana att utföra kontorsstädning åt företag som behandlar sekretessbelagda uppgifter och har givetvis även själva sekretess. Ett avtal om detta kan upprättas med berört företag.

Fönsterputsning till kontoret

Med rena fönster på kontoret ökar ljusinsläppet, så att ni och era anställda blir piggare och mår bättre. En liten insats som gör ert kontor till en bättre arbetsmiljö

Vi har vana och yrkesskicklighet att putsa kontor, stora objekt, hotel, stora arenor, skolor, jobba med lift, stegjobb, putsa med långstången. kort och gott där det finns fönster putsar vi, både hemma hos folk samt för företag. Ni kan känna er trygga med oss. Vi har alla försäkringar som erfordras
 så att ni och vi känner oss trygga.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information