Sökområde Halmstad Halland Sverige

Kontorsstädning Halmstad

T.M.Larssons Alltjänst - Kontorsstädning i Halmstad. Dags att få kontoret städat? Anlita T.M.Larssons Alltjänst i Halmstad för er kontorsstädning! Vi ser till att kontoret är rent & fräscht! För oss är kontorsstädningen ett rent nöje! Kontakta T.M.Larssons Alltjänst - Hushållsnära tjänster Halmstad

Kontorsstädning Halmstad | T.M.Larssons Alltjänst

Välkommen till T.M.Larssons Alltjänst

Kontorsstädning, Trädgårdshjälp, Städhjälp, Fönsterputs, Hemtjänst & omsorg, Målning, Mindre byggprojekt & reparationer m.m

Kontorsstädning
Kontakta oss på T.M.Larssons Alltjänst så ser vi till att era kontorslokaler är rena & fräscha! Låt oss ta hand om städningen så kan ni fokusera på ert arbete.

Veckostädning
Ni bokar då städning på löpande basis. Periodicitet och antal timmar bestämmer ni själva.

Flyttstädning
När det är dags att byta lokaler kan vi även hjälpa till med flyttstädningen, så att ni kan fokusera på att komma i ordning i era nya lokaler.
Vi berättar gärna mer om hur en flyttstädning går till och hur ni gör för att boka vid förfrågan, hör då av er till oss så svarar vi på era frågor. 

Grovstädning
Behöver ni en rejäl grovstädning efter till exempel ett renoveringsarbete, eller i förråd?
Det kan även handla om större städarbeten. Då kan vi självklart hjälpa till. Kontakta oss och berätta vad vi kan erbjuda er.

Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert!


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information