Sökområde Halmstad Halland Sverige

Koppning Halmstad

Koppning i Halmstad. Känner ni att det är för mycket stress i vardagen. Kom då in till oss på CM Akupunktur och ta del av vår koppning behandling. Koppnings kan ses som en djup bindvävsmassage där cirkulationen ökar och slaggprodukter rensas ut samtidigt som eventuella spänningar släpper

Koppning Halmstad | CM Akupunktur

Välkommen till CM Akupunktur

Bland våra behandlingar hittar du:

Kinesisk Gua Sha 

Gua Sha är en typ av kinesisk massage där man stryker på huden med ett redskap gjort av djurhorn. Behandlingen ökar cirkulationen i musklerna och orenheter går ut genom huden. Behandlingen gör inte ont, men man får små blåmärken som försvinner efter ett par dagar. Gua Sha är bra behandling vid stelhet i musklerna samt stress.

Koppning 

Koppnings kan ses som en djup bindvävsmassage där cirkulationen ökar och slaggprodukter rensas ut samtidigt som eventuella spänningar släpper. Vid behandling med koppning värms glaskoppar upp för att skapa ett undertryck så att koppen kan sugas fast på kroppen. Hudens porer öppnar sig vilket stimulerar och balanserar blodcirkulationen och livsenergin – Qi. Koppning är helt ofarligt men ger små, runda blåmärken på området för koppningen. Dessa försvinner efter ett par dagar. Koppning är en bra behandling för spänningar, smärta, värk och celluliter.

Örtbehandlilng

Örtbehandling med moxa innebär att man med hjälp av torkade örter – främst gråbo, lat Artemisisa vulgaris – akupunkturpunkterna. Gråbo ser ut som ull i torkat tillstånd och formas till stavar vilka brinner långsamt och bevarar värmen. Värmen tränger in i kroppen och stannar kvar och kan vara kännbar flera timmar efteråt. Moxans läkande effekt är en kombination av värmen genom huden samt inandningen av röken. Moxa är en bra behandling mot värk, inflammation i bindväven, förstoppning med mera.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information