Sökområde Halmstad Halland Sverige

Kosmetisk Tatuering i Halmstad

Glitter & Glamour - Kosmetisk Tatuering i Halmstad. Intresserad av att skaffa kosmetiska tatueringar? Här på Glitter & Glamour i Halmstad erbjuder jag: fransmarkering, eyeliner, microblading, ombre brows, färgning av läpp. Om du vill ha en kosmetisk tatuering är det här stället för dig! Varmt välkommen!

Kosmetisk Tatuering Halmstad | Glitter & Glamour

GLITTER & GLAMOUR
SALONGEN MED DET LILLA EXTRA


Hej och hjärtligt välkommen till mig på Glitter & Glamour samma ingång som kroppshälsan Brogatan 38 b Halmstad. Jag arbetar med förstklassiga produkter samt professionella behandlingar. Jag har alltid mina kunder i fokus och jag vill att din upplevelse alltid ska vara på topp! 

KOSMETISK TATUERING

FRANSMARKERING
Vid frans förstärkning lägger vi en färg mellan dina fransar. Om du vill kan vi även göra under själva fransraden. Detta ger ett resultat som gör att fransarna ser mer markanta ut - utan att se sminkad ut.

EYELINER
Vid Eyeliner så lägger vi en färg mellan dina fransar men också ögonlocket. Det ger en mer markant och sminkad look än fransmarkering som är mer naturlig. Vi har olika nyanser av färger att välja mellan.

MICROBLADING
Vid Microblading/3D bryn används ett handverktyg där man gör små snitt i huden och sedan färglägger. Denna tatuering håller mellan 1-3 år, detta är individuellt och beror på flera faktorer som till exempel din hudtyp, din ålder och hur du sköter tatueringen. 

OMBRE BROWS
”Ombre-brows” är en teknik som ger dina ögonbryn en skuggeffekt. Den mörkaste delen är i svansen, undre delen av kroppen och övergår till en ljusare nyans ju närmare huvudet på brynet vi kommer. Resultatet är naturligt, skuggade sminkade ögonbryn i två nyanser.

LÄPPAR
Nu kan du ge dina läppar en vacker och naturlig nyans året runt. Vi har flera olika nyanser att välja mellan och vi utför både färgning av hela läppen eller bara din linje runt om med en ev skuggning..

Då mitt arbete kräver 100 % koncentration ber vi er att lämna barn hemma. Detta för att jag ska kunna erbjuda både dig och våra andra kunder en lugn och behaglig miljö. 
Begränsa antalet medföljare till max 1 person pga platsbrist. Husdjur stannar hemma.

Observera att vi har en avbokningsregel på minst 24 timmar. Vi uteblivet besök eller sen avbokning debiteras du 50% av beloppet. Detta godkänner du vid bokning av tid hos mig.

Passa på att boka din tid redan idag!


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information