Sökområde Halmstad Halland Sverige

Lastpallar i Halmstad

Lastpallar i Halmstad. Letar ni efter lastpallar? Besök då oss på Falkenbergs Emballage AB. Vi erbjuder ett brett sortiment av träemballage - lastpallar och specialpallar. Våra lastpallar finns i flera storlekar och vi erbjuder alltid korta leveranstider.

Lastpallar Halmstad | Falkenbergs Emballage AB
Falkenbergs Emballage AB

Lastpallar Halmstad | Falkenbergs Emballage AB

Välkommen till Falkenbergs Emballage AB!

Falkenbergs Emballage AB erbjuder ett brett utbud av produkter inom träemballage och emballage. Vi har egen tillverkning av lastpallar och specialpallar utifrån kunders specifikationer. Alla våra produkter håller mycket hög kvalitet och uppfyller den internationella standarden ISPM 15.


Vi arbetar flexibelt och har erfarenhet av arbete med företag inom flera olika branscher. Med bra kvalitet och pålitlighet blir vi gärna en del av utvecklingen i ditt företag. 

Vi har lång erfarenhet av träemballage och emballage. Inom företaget finns en stor och bred kunskap och kundanpassade lösningar och punktliga leveranser är för oss en självklarhet. Detta har under åren gett oss många nöjda och återkommande kunder.

Vill du ha mer information om våra lastpallar, hör gärna av dig!


Falkenbergs Emballage AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information