Sökområde Halmstad Halland Sverige

Livsmedelshygien Halmstad

Livsmedelshygien i Hamstad. Vi ni vara säker på att ni hanterar era livsmedel enligt reglerna som finns för livsmedel? Kontakta då oss på Livsmedelskonsulten i Halland. Vi hjälper företag att se till så att dem vet vad som gäller för livsmedelshygien.

Livsmedelshygien Hamstad | Livsmedelskonsulten

Välkommen till Livsmedelskonsulten i Halland

Vi är ett halländskt företag med expertkompetens inom livsmedelssäkerhet. Det innebär att vi är duktiga på kontroll, spårbarhet, märkning och tolkning av lagstiftningens krav inom livsmedelsområdet.?

Vårt arbetssätt baseras på att identifiera och åtgärda brister, samt förebygga problematiken. Vi anser att det är det mest effektiva och bästa sättet att minimera eller eliminera risker i en verksamhet och som ger säker och tillförlitlig mat.?

Du kanske frågar dig själv vad vi menar med säker och tillförlitlig mat. För oss har du säker mat om din hantering av livsmedlen har skett på ett sätt som inte utgör en risk för att någon ska bli sjuk när man äter den. Din mat är tillförlitlig om du ger rätt information om den så att man inte blir vilseledd eller lurad. ?

Med vår hjälp klarar du av den offentliga livsmedelskontrollen som kommunernas miljöförvaltning eller motsvarande utför. Du får en lugnare vardag för att du vet att din verksamhet inte utgör någon risk för människors hälsa.

För mer information tveka inte att kontakta oss


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information