Sökområde Halmstad Halland Sverige

Lokalodlat Halmstad

Lokalodlat i Halmstad. Letar ni efter mat som är lokalodlat? Kom då in till oss på Vilshärads Gårdsbutik. Vi har ett brett sortiment av lokalodlade grönsaker, bär och frukt men även ett utbud av godis, chips, te, kaffe och många gånger även blommor.

Lokalodlat Halmstad | Vilshärads Gårdsbutik
Vilshärads Gårdsbutik

Lokalodlat Halmstad | Vilshärads Gårdsbutik

Välkommen till Vilshärads Gårdsbutik

Gårdsbutiken mellan åkrarna och havet.

Precis i utkanten av det kustnära samhället Vilshärad, ligger Vilshärads gårdsbutik vackert inbäddad bland blommande potatisåkrar och vajande sädesfält. Här, där jorden är sandig av närheten till havet, har familjen Kristiansson brukat jorden i fem generationer. Potatis, säd och andra grödor har odlats på gården så långt tillbaka som alla kan minnas.

Sparrisen började odlas redan på 50-talet och på den tiden slogs bönderna om den dyrbara tången som gödning till primörerna. I dag är sparrisen en av gårdens mest uppskattade grödor tillsammans med potatisen som kommer i många olika sorter, färger och former.

Det är hit du ska åka om du vet att potatisens sort spelar stor roll för smak och karaktär och för vilken maträtt du ska laga. Här kan du alltid välja mellan flera olika sorter och handlar du under sommartid så kan du räkna med att potatisen är färskplockad.


Vilshärads Gårdsbutik
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information