Sökområde Halmstad Halland Sverige

Lokalproducerad rapsolja Halmstad

Lokalproducerad rapsolja i Halmstad. Är ni ute efter rapsolja och vill ni att den ska vara lokalproducerad? Kom då in till oss på Vilshärads Gårdsbutik. Vi producerar alla våra produkter lokalt och vi har ett brett sortiment av flera olika sorters lokalproducerade frukt och grönsaker m.m

Lokalproducerad rapsolja Halmstad | Vilshärads Gårdsbutik
Vilshärads Gårdsbutik

Lokalproducerad rapsolja Halmstad | Vilshärads Gårdsbutik

Välkommen till Vilshärads Gårdsbutik

Vilshärads gårdsbutik slog upp portarna för lite drygt 40-år sedan och sedan dess har utbudet varierat kraftigt. I dag är butiken öppen året runt, alla dagar i veckan. I säsong är butiken bemannad, resten av året är här självbetjäning med olika betalningsmöjligheter.

Sortiment

Under skördemånaderna hittar du ett varierat utbud av sparris, potatis, egenodlade grönsaker, bär och frukt men även ett utbud av godis, chips, te, kaffe och många gånger även blommor. Året runt hittar du färska ägg, flera olika sorters potatis, honung, äppelmust, gårdens egna kallpressade rapsolja i olika smaker, saft, sylt och smaksatt salt.

Utbudet varierar i samklang med naturen, vädret och efterfrågan. Under 40-år har familjen Kristiansson byggt upp en nöjd kundkrets bland sommargäster såväl som ortsbor utan prat om marknadsföringsbudget eller social mediaplan. Här brukar man jorden och gör det bra, så som man gjort i alla tider. 

I Vilshärad

Förutom gårdsbutik hittar du även en fotbollsgolfbana med möjlighet att köpa glass och dricka, här finns även en stor grill och sittplatser för att kunna äta både under tak och utomhus. Granne till gårdsbutiken ligger också Steninge glashytta och Dagmar Glemmes konstatelje samt Bengts camping.


Vilshärads Gårdsbutik
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information