Sökområde Halmstad Halland Sverige

Massage i Halmstad

Välkommen till Annikas Hälsokälla för massage i Halmstad! Annikas Hälsokälla i Halmstad erbjuder massage, taktil massage, yoga, mindfulness m.m Kontakta oss på Annikas Hälsokälla och boka din massage redan idag! Välkommen till våra avslappnande lokaler i Halmstad.

Massage i Halmstad | Annikas Hälsokälla

Välkommen till 
Annikas Hälsokälla

"Yoga is not about self-improvement, it´s about self-acceptance." / Gurmukh Kaur Khalsa

Yoga betyder förening på Sanskrit och syftar till en förening mellan kropp och sinne eller föreningen mellan varje individuell människa och omgivningen. Målet är att nå ökad balans i livet och känna större samhörighet med den värld vi faktiskt lever i.


 

Yoga kurser

Familjeyoga 4-9 år & vuxna i alla åldrar
Följ med ditt barn på ett yoga äventyr, upptäck en ny värld tillsammans. Att våga plocka fram barnet inom sig & kliva ur vuxna ramar, att våga göra bort sig & tramsa, det tror jag att alla skulle må bättre av.


Yoga vid stress / utbrändhet (Mediyoga)
En 8-veckors kurs för dig som är utsatt för mycket stress eller för dig som är sjukskriven för utmattningssyndrom. Du följer ett rehab program på 8 veckor och gör yoga hemma själv efter en cd-skiva mellan träffarna.


(Mediyoga) Flow-Flyt i vardagen
För att komma i flow måste vi kunna slappna av. Vilket är den första och största utmaningen då våra ostyrliga tankar skapar emotioner och spänningar.


(Mediyoga chakra)
Följ med på en resa genom ditt chakrasystem. Den här yogaformen är utformad för att få ditt energisystem att flöda fritt vilket påverkar & stärker ditt nervsystem liksom det balanserar hormonsystemet. Yogaformen är terapeutiskt & välgörande, som balsam för kropp & själ.


 

Massage
 

Taktil massage
Taktipro originalmetoden Taktil massage är en mjuk omslutande beröring av huden. Kroppen är inboad i badlakan och täcke under hela massagen. Genom tacktipro rörelserna stimuleras smärtlindring och det parasympatiska nervsystemet - motpolen till adrenalin påslag och stress, effekter som man ofta ser är avslappning, bättre sömn och sänkt blodtryck.


 

Mindfulness
 

Mindfulnesskurs 5-veckor (Mindfulness i vardagen)
Vems liv lever du? Vem vill du vara? Vilket liv vill du egentligen leva? Lever du det liv du egentligen vill leva? Vad händer med känslorna och kroppen om du oroar dig för framtiden? Hur påverkar negativt dömande tankar om oss själva vårt mående.


 

Kontakta Annikas Hälsokälla
Tel. 0735-08 98 11
Mail. annikagustafsson1975@gmail.com
Adress. Roskildegatan 6, Halmstad

 

Följ oss i sociala medier
Facebook - - -
Instagram - - -

 

Besök vår hemsida
www.annikashalsokalla.se - - -

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information