Sökområde Halmstad Halland Sverige

Massagebehandling Halmstad

Massagebehandling i Halmstad. Är ni i behov av en massagehandling? Kom då in till oss på Massage i Getinge. Unna dig en avkopplande eller djupgående behandling. Att gå på en massagebehandling bör man även göra i förebyggande syftet för att t.ex. förebygga onda axlar, nackspärr, m.m.

Massagebehandling Halmstad | Massage i Getinge

Välkomna till Massage i Getinge

Unna dig en avkopplande eller djupgående behandling.
Att gå på en massagebehandling bör man även göra i förebyggande syftet.

Behandlande massage:
Det är delkroppsmassage, under den här behandlingen jobbar jag direkt på de muskler som är spända och hårda. Massage muskeltöjning och triggerpunkter ingår i behandlingen, då triggerpunkter är en av de vanligaste orsakerna till smärta i muskler och leder. Efter behandlingen kommer du känna dig rörligare och mer avslappnad.

Klassisk helkroppsmassage:
Den Svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, gnidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och green behandling och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

Taktil behandling:
Taktil behandling är en mjuk och lugn massage som bestå av mjuka massagegrepp på bar hud med en vegetabilisk olja. Behandling skapar känsla av trygghet och lugn, vilket kan skapa välbefinnande.

Terapeutisk massagebehandling:

Behandlingen kan vara riktat mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem som t.ex. onda axlar, nackspärr, ryggskott, trötta ryggar, ledbesvär, huvudvärk m.m. Massageterapeuten använder en eller flera av följande behandlingsmetoder och tekniker; specifik massage, muskeltöjningar.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information