Sökområde Halmstad Halland Sverige

Pedikyr Halmstad

Pedikyr i Halmstad. Är det dags för en pedikyr? Kom då in till oss på Ying & Nails. Vi erbjuder flera behandlingar för dina händer och för dina fötter så som pedikyr, manikyr, förlängning med akryl m.m. Vi är noga med att under er pedikyr att utgå efter era önskemål.

Pedikyr Halmstad | Ying & Nails

Välkommen till Ying & Nails

Hos mig kan du känna dig som hemma.

Vi erbjuder flera sorters behandlingar så som.

Förlängning med Akryl

Dina naturliga förlängs med tippar, sedan skulpteras de med akryl. Välja mellan naturligt utseende, en fransk manikyr (vit kant) eller gelish.

Eftersom naglar växer dagligen så behöver man fylla på var tredje veckan. Du kan göra nagelförlängning båda på händer och fötter. Behandling avslutas med handmassage.

Gelish (Permanent lackning)

Detta gellack kan sitta i upp till tre veckor utan att flagna eller tappa sin glans. Gellack är en metod där lack appliceras i tunna lager på den naturliga nageln eller på fejknaglar. Inga missfärgningar eller flaggningar. Nageln blir starkare samtidigt som den behåller sin naturliga flexibilitet. Gellack bör tas på salong. Behandling avslutas med handmassage.

Manikyr och Pedikyr

Manikyr- En vanlig manikyr består av klippning plus nagelfilning därefter formande av naglarna och påläggning av nagellack Pedikyr- klippning av naglarna, nageltång med nagelsax därefter nagelfilning och påläggning av nagellack.

För mer information om våra behandlingar besök gärna vår hemsida.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information