Sökområde Halmstad Halland Sverige

Personalrekrytering Halmstad

Personalrekrytering i Halmstad. Är ni i behov av att utöka er personal? Kontakta då oss på HIREQ. VI hjälper ert företag med att rekrytera rätt personer till er personal. Under vår personalrekrytering process lägger vi stor vikt vid att din nästa medarbetare passar in i just din företagskultur

Personalrekrytering Halmstad | HIREQ Halland AB

Välkommen till Hireq 

Rekryteringsprocessen
Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen vilket innebär att vi sköter annonsering, ansökningar och frågor kring tjänsten, gör ett urval enligt en utarbetad rekryteringsprocess och presenterar sedan de mest lämpade kandidaterna för er. Därefter genomför vi personlighetstester och referenstagning på de kandidater ni valt att gå vidare med. Vi informerar er fortlöpande hur långt vi kommit i arbetet.

Uppföljning
Uppföljning är en viktig och nödvändig del för att säkerställa att både rekryterad kandidat och kund är nöjda. Efter avslutad rekrytering följer vi upp med dig som kund hur du upplevt processen. Vi följer också upp den rekryterade kandidaten inom ett halvår efter avslutad process. Uppföljningarna är ett led i vår kvalitetssäkring och är viktiga för vår ambition att skapa långsiktiga relationer med såväl kund som kandidat.

Rätt person på rätt plats, sägs det. Det känns kanske som en klyscha, men det ligger mycket sanning i det. Det handlar inte bara om att säkerställa rätt kompetens. En väsentlig del är att säkerställa att en kandidat passar in som person. Vi brukar säga att vårt arbete är som att lägga pussel. Pusslet blir inte helt om man infogar en bit som bara stämmer till viss del.

För mer information om vårt företag besök gärna vår hemsida.
Eller besök vår Twitter https://twitter.com/HIREQinfo?lang=sv
eller Linkedin
https://www.linkedin.com/company/hireq/


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information