Sökområde Halmstad Halland Sverige

Personaluthyrning Halmstad

Personaluthyrning i Halmstad. Har du behov av att tillfälligt förstärka personalsidan mellan varven? Kontakta då oss på Hireq. Vi erbjuder företag personaluthyrning hjälper företag som temporärt behöver mer personal och sköter hela rekryteringsprocessen för dem som inte har tid att hitta personal.

Personaluthyrning Halmstad | HIREQ Halland AB

Välkommen till Hireq 

Bemanning
Har du behov av att tillfälligt förstärka personalsidan mellan varven? Kanske är ditt företags personalbehov varierande med mycket att göra under korta perioder eller i olika projekt. Är företaget känsligt för sjukskrivningar eller behöver du kanske förstärkning för att klara semesterperioden? Då kan bemanning vara en lösning vare sig det är tjänstemän eller kollektiv personal. Vi hjälper er att hitta en snabb och smidig lösning, anpassat för ert företag och era unika behov. Detta gör vi genom att känna den lokala marknaden och genom att genom att samverka med stora nätverk.

Du hyr in personal med rätt kompetens under semesterperioder, arbetstoppar, sjukdom eller andra tillfällen när du behöver tillfällig förstärkning. Inhyrningsperioderna är flexibla och kan handla om allt mellan några timmar till flera år. Vi tänker rekrytering även vid ett bemanningsuppdrag. Även om det handlar om kortare perioder är vår ambition att hitta en kandidat som passar så bra hos er att ni kan tänka er att rekrytera personen så småningom. De flesta inhyrningar blir längre än vad som var planerat från början och vi vet att mer än hälften av de konsulter vi hittills haft uthyrda blivit överrekryterade av våra kunder. Det ser vi som ett kvitto på att vi lyckats hitta den saknade pusselbiten.

För mer information om vårt företag besök gärna vår hemsida.
Eller besök vår Twitter https://twitter.com/HIREQinfo?lang=sv
eller Linkedin
https://www.linkedin.com/company/hireq/


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information