Sökområde Halmstad Halland Sverige

Personlig träning Halmstad

Personlig träning i Halmstad. Funderar du på att börja träna men är inte säker på hur man börjar? Kom då in till oss på More Energy och ta del av vår personliga träning. Våra personliga tränare har lång erfarenhet av att hjälpa så väl nybörjare som erfarna personer att nå sina mål.

Personlig träning Halmstad | More Energy

Välkommen till More Energy

Den personliga träningen skräddarsys efter dina förutsättningar och mål. Du tränar med en coach genom hela passet och får även tips och tricks för ett mer hälsosamt liv utanför träningsstudion. Övningarna baseras på vetenskapligt underbyggda metoder och i takt med dina framsteg utbildas du samtidigt i träning för att finna en mer hälsosam och rörelsefylld livsstil. Dina framsteg mäts regelbundet med diverse tester så att du kan följa utvecklingen i din träningen.

More Energy inriktar sig på träning och hälsa med kroppen och fria vikter som belastning för att efterlikna rörelsemönster i vardagen och på så sätt stärka kroppen för ett hållbart och energifyllt liv. Samtidigt erbjuds verktyg för att lindra och hindra skador. Idén är att finna balans, med en eller två timmars träning i veckan.

För mer information om vår träning tveka inte att kontakta oss.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information