Sökområde Halmstad Halland Sverige

Rekrytering Halmstad

Rekrytering i Halmstad. Behöver ni hjälp med rekrytering lokalt i Halmstad? Kontakta då oss på HS Consuilting. Våra konsulter bistår företag som inte har tid över för rekrytering av ny personal samt att erbjuda företag hjälp och rådgivning in HR och rekryterings frågor i Halmstad.

Rekrytering Halmstad | HS Consulting - rekrytering av ny personal

Välkommen till HS Consulting

När du behöver hjälp med rekrytering lokalt i Halmstad!

Vår målsättning är en nära och långsiktig relation med våra kunder där vi lär känna Er organisation, personal och unika kultur.

Våra HR Konsulter hjälper Er vare sig det kommer till att attrahera och rekrytera in rätt personal eller att behålla och utveckla befintlig personal i organisationen.

Vill du veta mer så kontakta oss gärna!

Medan ni ägnar tid åt att göra det Er organisation gör bäst, så kan vi bistå med expertis inom nedanstående områden!

Rekrytering, Search och headhunting. Arbetspsykologiska tester, Second opinion samt referenstagning. Utbildning och workshops. Kompetensutveckling. Employer Branding. Talent management. Organisation och ledningsarbete. Coachstöd.

Vi är HR byrån som tillhandahåller kvalificerade HR tjänster till våra kunder med målsättningen att genom skräddarsytt HR-stöd göra det möjligt för våra kunder och de anställda att uppnå bästa möjliga resultat.

Varmt välkommen att kontakta oss när ni behöver hjälp mer rekrytering i Halmstad!


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information