Sökområde Halmstad Halland Sverige

Rekryteringsföretag Halmstad

Rekryteringsföretag i Halmstad. Letar ni efter ett rekryteringsföretag lokalt i Halmstad? Kontakta då oss på HS Consuilting. Som rekryteringsföretag erbjuder vi företag hjälp med rekrytering samt att ge rådgivning till företag inom HR och rekrytering för att förbättra era HR avdelning och rekryterings metoder.

Rekryteringsföretag Halmstad | HS Consulting - ditt lokala rekryteringsföretag

Välkommen till HS Consulting

Vår målsättning som rekryteringsföretag är en nära och långsiktig relation med våra kunder där vi lär känna Er organisation, personal och unika kultur.

Våra HR Konsulter hjälper Er vare sig det kommer till att attrahera och rekrytera in rätt personal eller att behålla och utveckla befintlig personal i organisationen.

Heléne grundade rekryteringsföretaget 2016 med målsättningen om att arbeta med affärsdrivet HR där kundens affär och organisation är det centrala i samarbetet. Vi tror på att rekrytera, utveckla och engagera personal på nya strategiska sätt för att skapa en hållbar och konkurrenskraftig organisation.

Vi anser att genom engagemang, högt driv och stort intresse skapar vi tillsammans en hållbar och långsiktig affärsrelation.

Varmt välkommen att kontakta oss när ni behöver hjälp av ett rekryteringsföretag i Halmstad!


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information