Sökområde Halmstad Halland Sverige

Snickare i Halmstad

Välkommen till Nidles Bygg AB - din lokala snickare i Halmstad! Nidles Bygg utför allt inom byggnation, renoveringar, om- och tillbyggnader, kök, badrum, altaner, uterum och mycket annat. Vi har en stor bredd inom företaget och vi förmedlar även de hantverkstjänster vi själva inte utför.

Snickare i Halmstad | Nidles Bygg AB

Nidles Bygg AB

Välkommen till Nidles Bygg.

 

Företaget startades 2007 i Halmstad av Tom Nidle och sedan 2012 är även Göran Magnusson delägare i företaget. Både Tom och Göran har arbetat sedan 1992 resp 1983 i byggbraschen och båda har även varit delägare i andra byggföretag. Nidles Bygg har idag tjugotalet anställda och fortsätter stadigt att växa. 2016 omsatte företaget 22,5 MSEK.

 

Nidles Bygg utför allt inom byggnation, renoveringar, om- och tillbyggnader, kök, badrum, altaner, uterum och mycket annat. Vi har en stor bredd inom företaget och vi förmedlar även de hantverkstjänster vi själva inte utför. Vänd dig till oss och du får en färdig lösning. Privatperson som vill utnyttja ROT-avdrag eller företag – oavsett vilket lovar vi att du blir nöjd. Området vi oftast arbetar i sträcker sig från Falkenberg till Båstad och en bit inåt landet.

 

Om du tror att Nidles Bygg kan hjälpa dig att förverkliga ditt byggprojekt, göra klart altanen, ordna drömköket, bygga om på företaget eller om du undrar något annat om oss - tveka inte att höra av dig!

 

Nidles Bygg AB
Skedala Solbacken 166
305 93  Halmstad
info@nidlesbygg.se

 

Organisationsnummer 556738-8052. Givetvis ordnar vi ditt ROT-avdrag.

 

Tom når du på
070-335 33 27 eller tom.nidle@nidlesbygg.se

 

Göran når du på
073-366 69 49 eller goran.magnusson@nidlesbygg.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information