Sökområde Halmstad Halland Sverige

Solceller Halmstad

Välkommen till din leverantör av solceller i Halmstad - Nidles Bygg! Vill du också värna om miljön? Vill du spara pengar på el/energi? Köp solpaneler! Solcellen tar tillvara på solens förnybara energi vilket gynnar både dig & klimatet. Kontakta oss på Nidles Bygg eller besök våra lokaler i Halmstad för mer info om solceller, solel & solenergi samt vilken solcellsanläggning som passar dig bäst!

Solceller Halmstad - Nidles Bygg

NIDLES BYGG

SOLENERGI, BYGG OCH MYCKET MER

VÄRNA OM MILJÖN & PLÅNBOKEN MED SOLCELLER!

 

SOLENERGI • SOLEL
Bättre för miljön & bättre för din plånbok!
Värna om miljön med naturlig och förnybar energi från solen!


MILJÖN & KLIMATET
Nu för tiden vet så gott som alla att människan har en mycket negativ och destruktiv påverkan på det globala klimatet. Man diskuterar ofta vad som orsakar den negativa trenden och hur vårat destruktiva beteende kommer att påverka framtiden.

 

HJÄLP TILL ATT VÄNDA TRENDEN!
Det är självklart viktigt att vara välinformerad, men vi har valt att fokusera på hur vi kan hjälpa till att vända trenden! Vi har valt att satsa på det som gör att livet på jorden är möjligt; vi har valt att satsa på solen. Genom att välja oss som leverantör av solpaneler hjälper du ytterligare till att minska miljöpåverkan genom att välja en lokal leverantör utan långa transportsträckor!

 

SMIDIGA LÖSNINGAR
Lösningen stavas solceller, också benämnt solpaneler eller solfångare. Dessa monteras på byggnader eller fristående i rätt vinkel för att optimalt fånga upp solenergi under dagens ljusa timmar, oavsett årstid! Dagens solpaneler är dessutom så effektiva att de alstrar energi även på molniga dagar.

 

SE LJUST PÅ FRAMTIDEN, HÖR AV DIG TILL NIDLES BYGG!
Hör av dig till oss om du vill veta mer om vad en solcell är, varför man ska investera i solceller & vilken solcellsanläggning som passar just dig bäst! Oavsett om Du är nyfiken på fristående solceller eller solcellstak har vi lösningar för Dig. Är du lantbrukare har du kanske övervägt att montera solceller på ekonomibyggnader?

Är du intresserad av att få en offert? Självklart erbjuder vi kostnadsfria offerter!

 

OM NIDLES BYGG 
- företaget med det breda tjänsteutbudet
Nidles Bygg utför allt inom byggnation, renoveringar, om- och tillbyggnader, kök, badrum, altaner, uterum och mycket annat. 

Som du säkert gissat så bryr vi på Nidles bygg oss om miljön, vi har därför valt att även arbeta med solceller / förnybar solenergi. Vi värderar vår miljö och vi försöker ständigt att tänka på vårt klimat. 

Vi har en stor bredd inom företaget och vi förmedlar även de hantverkstjänster vi själva inte utför. Vänd dig till oss och du får en färdig lösning. 


Hör av dig!

Kontakta Tom
Tel. 070-335 33 27
E-post. tom.nidle@nidlesbygg.se

Kontakta Göran
Tel. 073-366 69 49
E-post. goran.magnusson@nidlesbygg.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information