Sökområde Halmstad Halland Sverige

Städfirma i Halmstad

Städfirma i Halmstad. Är ni i behov av en städfirma? Kontakta då oss på Dalab. Nu mer än någonsin är det vanligt att anlita en städfirma som städar åt er så att ni kan fokusera mer tid och energi till familjen, vännerna, fritidsintressen eller arbetet.

Städfirma Halmstad | DALAB

Välkommen till Dalab

Vi på Dalab erbjuder flera olika sorters städning som är anpassat till era behov

Hemstädning 

Tillsammans bestämmer vi vad som ska göras och hur ofta. Återkommande städ är städ som genomförs antingen varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden, men kan också genomföras en eller ett par gånger per år eller under vissa månader på året.

Flyttstädning

Vi kommer, tillsammans med kunden, överens om hur och när flyttstädningen ska genomföras. Vi föredrar att ha gott om tid på oss, så att vi hinner uppnå det resultat vi har som standard. Objekt som är svåra att tidsbedömma är till exempel ugnar, kylar/frysar, plåtar/galler, kökslådor, kalkborttagning i badrum, vattenlås/golvbrunnar, fönstertyper. 

Storstädning
Storstädning är ett gammalt begrepp som går långt tillbaka i tiden, det var vanligt att det gjordes en till två gånger om året. Mattor skulle ut i friska luften och golven skulle såpas. Huset eller lägenheten kändes rent och fint och gjorde det så mycket enklare att upprätthålla det löpande veckostädet.  Vi städar hela huset eller lägenheten eller om man så önskar storstädar vi delar av boende.

För mer information om våra tjänster besök gärna vår hemsida.


 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information