Sökområde Halmstad Halland Sverige

Städhjälp i Halmstad

Städhjälp i Halmstad. Är ni behov av städhjälp? Vänd er då till oss på Tjing Bemanning. Vi erbjuder städhjälp till alla företag och när ni beställer städhjälp från oss ingår även inventering samt att vi bemannar olika service, pack- och logistikuppdrag åt flera företag

Städhjälp Halmstad | Tjing Bemanning

Välkommen till Tjing Bemanning

Ditt bemanningsföretag i Halmstad

Tjing Bemanning hjälper dig som kund med enskilda uppdrag eller löpande bemanningstjänster inom främst logistik, lager och facility management.

Logistik

Vi har transportbilar, kylbilar, chaufförer och ett brett kunnande inom logistik. Vi utför idag arbete dagligen åt bland andra Rossinggruppen och Wohlins Fryshus.

Städ och fix

Vi utför många uppdrag inom städ och inventering, bland annat för ICA Maxi. Vi kan hjälpa till med allt från städ och service till underhåll och inventeringar. Genom oss kan du utnyttja ROT- och RUT-möjligheter.

Bemanning

Vi bemannar olika service, pack- och logistikuppdrag åt bland andra Wohlins Fryshus och Stena. Vi är mer kostnadseffektiva än de traditionella bemanningsbolagen och vi bygger vårt engagemang på långsiktiga relationer.

För mer information om våra tjänster besök gärna vår hemsida.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information