Sökområde Halmstad Halland Sverige

Styrketräning Halmstad

Styrketräning i Halmstad. Känner du för att börja träna? Kom då in till oss på More Energy. Vi erbjuder styrketräning i en miljö som är personlig i syfte att erbjuda människor verktyg för en bättre hälsa. I en lugn miljö skapar vi din framtida hälsoprofil och för en bättre styrketräning.

Styrketräning Halmstad | More Energy

Välkommen till More Energy

More Energy, din personliga träningsstudio i Halmstad, har grundats av mig, Björn Frandsen, i syfte att erbjuda människor verktyg för en bättre hälsa.

I en lugn och personlig miljö skapar vi tillsammans din framtida hälsoprofil efter dina förutsättningar och önskemål. Ökat välmående, mer energi och en starkare kropp är några av de resultat som den coachledda träningen ger dig. För att optimera din träning och trivsel har jag max en kund i studion samtidigt, vilket bidrar till den motiverande atmosfären med total individfokus. Varmt välkomna till en unik oas!

More Energy erbjuder företagshälsa med olika upplägg; inspirerande föreläsningar inom träning och hälsa, personlig träning alternativt cirkelträning för de anställda. Boosta ditt företags kreativitet och produktion med en friskare samt mer hälsosam personal som väljer en aktiv livsstil med mer energi.

För mer information om vår träning tveka inte att kontakta oss


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information