Sökområde Halmstad Halland Sverige

Trädgårdsdesign Halmstad

Trädgårdsdesign i Halmstad. Välkommen till Oas Trädgårdsarkitektur. Oas erbjuder Trädgårdsarkitektur, Trädgårdsrådgivning, Trädgårdsförslag, Trådgårdsritningar m.m.

Trädgårdsdesign Halmstad | Oas Trädgårdsarkitektur

Oas Trädgårdsarkitektur

Vill du ha en oas?

En oas är en plats man troligtvis har längtat till och kan slappna av på. Vad som är en njutningsfull plats för någon behöver inte vara samma för någon annan. Oas Trädgårdsarkitektur vill ge dig med en trädgård eller utemiljö möjligheten att få en alldeles egen oas att längta till.

Tjänster

Oas trädgårdsarkitektur vill hjälpa dig som har en trädgård eller utemiljö att få en plats att njuta av. Om det innebär en timmes rådgivning eller ett designpaket med skisser och växtlistor för att ta sig fram till målet varierar för varje plats och person. Inget projekt är för stort eller litet och därför erbjuds olika tjänster för att du ska hitta varianten som passar dig bäst.

Varför trädgårdsarkitektur?

Den stora frågan, varför ska man anlita någon att rita sin trädgård? Det finns flera anledningar till att det kan löna sig att ta fram ett designförslag eller få en rådgivning i sin trädgård.

Minska skötseln

Med mer anpassade växter för platsen, smartare utformning m.m. kan skötselbehovet minskas.

Bättre för miljön

En noga planerad trädgård kan öka den biologiska mångfalden och bidra till mer växt- och djurliv.

Hållbara val

Ett designförslag från Oas Trädgårdsarkitektur utgår från att trädgården ska stå länge. Valen av material, växter och utformning strävar alla efter att hålla år efter år oavsett väder, vind och trender.

Bra för ekonomin i längden

Genom att få hjälp med vad som fungerar från början kan man undvika att behöva experimentera själv med växter och placeringar m.m.

Gör trädgården mer användbar

En genomtänkt trädgård utgår från användaren oavsett om det är odling, fotbollsplan, meditation eller grillkvällar som är målet med platsen. En anpassad trädgård kommer användas mer.

Höjer värdet på fastigheten

En fin och välplanerad trädgård förhöjer helheten av tomten ihop med huset.

Lugnande att ha en plan

Även om man inte har tid och råd just nu att bygga om sin trädgård så kan en plan vara skön att ha för att jobba steg för steg med sin trädgård på egen hand.

Få hjälp med idéer och skötselråd

En lista över skötselråd anpassat till just sin trädgård kan vara smidigt att luta sig mot och kan göra trädgårdsarbetet effektivare.

Tel: 073-3981209
Mail: julia@oastradgard.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information