alla kategorier

Alla Kategorierbil
bygg
data och it
företagstjänster
skönhet och hälsa
städning
övriga branscher
Sökområde Halmstad Halland Sverige

Yoga i Halmstad

Yoga i Halmstad - Målet med yoga är att nå ökad balans i livet och känna större samhörighet med den värld vi faktiskt lever i. Välkommen till Annikas Hälsokälla i Halmstad

Yoga i Halmstad - Annika Gustafsson

Yoga i Halmstad - Annika Gustafsson


Yoga i Halmstad - Yoga kan hjälpa dig vid stress & utbrändhet. Målet med yoga är att nå ökad balans i livet och känna större samhörighet med den värld vi faktiskt lever i! 

 

Familjeyoga 4-9 år och vuxna i alla åldrar

Följ med ditt barn på ett yoga äventyr, upptäck en ny värld tillsammans. Att våga plocka fram barnet inom sig och kliva ur sina vuxna ramar, att våga göra bort sig och tramsa, det tror jag att alla skulle må bättre av.

" Alla barn är konstnärer, konsten är att förbli det när man är vuxen" - Pablo Picasso

Varför yoga för barn? Yoga hjälper barn till bättre hälsa, kondition och koncentration. Yoga dämpar stress och oro och ökar barnets självkänsla. Enkelt kan man säga att självkänsla är barnets inre trygghet och tillit till sig själv, medan självförtroende är barnets tillit till sin egen förmåga. Vi övar på båda under en yoga klass. På familjeyoga gör vi rörelser efter en saga som jag berättar. Efter sagan blir det avslappning och "magisk" olja. Som avslutning gör vi någon rolig lek.

 

Yoga vid stress / utbrändhet (ediyoga)

En 8-veckors kurs för dig som är utsatt för mycket stress eller för dig som är sjukskriven för utmattningssyndrom. Du följer ett rehab program på 8 veckor och gör yoga hemma själv efter en cd-skiva mellan träffarna.

Teori varvas med yogapass, meditation och avslappning. Vi träffas en gång i veckan i cirka två timmar, du kommer att få praktiska råd, tips och verktyg.

När du vet varför din kropp reagerar som den gör förstår du också vad du behöver göra för att du ska må bättre.

För att läka på djupet behövs det läkning även mentalt och emotionellt då det är i hjärnan den riktiga stresshanteringen sker. Yoga övningarna hjälper dig att läka ett utmattat sympatikus. Meditationen stärker lyssnandet inåt och lugnar ner flödet av tankar. Vilan och pauserna hjälper yoga att integreras i kropp och sinne.
 

( Mediyoga ) Flow-Flyt i vardagen

För att komma i flow måste vi kunna slappna av. Vilket är den första och största utmaningen då våra ostyrliga tankar skapar emotioner och spänningar. De här yoga övningarna aktiverar ditt inre energiflöde samt parasympatikus. Meditationen tränar det babblande sinnet. I vilan och pauserna integreras effekterna.
 

( Mediyoga chakra )

Den här yogaformen är utformad för att få ditt energisystem att flöda fritt vilket påverkar och stärker ditt nervsystem liksom det balanserar hormonsystemet. Meditationen tränar det babblande sinnet. I vilan och pauserna integreras effekterna.

________________________
 

Välkommen till Annikas Hälsokälla
 

Tel. 0735-08 98 11

Mail. annikagustafsson1975@gmail.com
ROSKILDEGATAN 6, 30267, Halmstad

Vill du prova yoga? besök vår hemsida >
www.annikashalsokalla.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information